Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Bästa begagnade bilen – tre tips från Peter Klemensberger

När kostnaderna i livet ökar så behöver vi spara in på andra utgifter. Att köpa en begagnad bil i stället för en ny kan vara en sådan. I den här artikelserien presenterar vi därför våra personliga tankar om begagnatköp. Näst på tur är Peter Klemensberger som tipsar om tre favoriter.  

Att tipsa om billiga och roliga begagnade bilar är lätt som en plätt för mig. Den dyraste bilen jag köpt gick på 65 000 kronor, den billigaste fick jag.
Vad som är roligt är en tolkningsfråga. De på redaktionen tror nog att jag tycker att bilar som går sönder är roliga eftersom de ofta hittar mig i garaget med huven öppen.
När jag nu tvingas peka ut en klok bil blir det en laddhybrid, vilket ligger i tiden. Jag började scrolla nedifrån bland annonserna och fanns denna Volvokombi. Det blir inte mer klokt än så.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.