Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Teknikens Värld

Chatta bilval med Teknikens Värld i dag!

Det är många parametrar att ta hänsyn till vid val av bil och ibland blir det rörigt. Men lugn, vi hjälper dig gärna, så chatta med oss i kväll.

Vi har chattat med er läsare och besökare under några tillfällen i vår, chattar som har varit väldigt populära och välbesökta. Flera gånger har vår korta timme förvandlats till flera timmar i och med att ni har ställt så många och bra frågor som vi har gett er svar på.

Nu tycker vi det är dags att chatta med er igen, redan i kväll närmare bestämt. Klockan 20.00 i dag torsdag den 17 juli hjälper vi dig och alla andra som vill ha vägledning i hur man väljer rätt bil vare sig den är el-, bensin- eller dieseldriven – eller en kombination.
Bakom vårt tangentbord sitter inte en eller två av oss på redaktionen utan många fler, allt för att kunna ge dig ett snabbt och bra svar på din fråga, eller flera svar om du har flera frågor.

Chatten når du via denna länk. Och du, redan nu kan du ställa din fråga så besvaras den i kväll. Observera att du gärna får diskutera i kommentarsfältet nedan, men det är inte där dina frågor till oss ska ställas om du vill ha svar i chatten.