Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Ekonomiska tips vid köp och ägande av bil

Vår systertidning Privata Affärer har gjort ett intressant poddradio-avsnitt som handlar om bilekonomi. Till sin hjälp har de tagit Teknikens Världs Miakel Stjerna. Lyssna i dag och få reda på knepen som ger dig mer pengar över i plånboken.

Privata Affärer, systertidning och grannredaktion till Teknikens Värld, är proffs på bland annat privatekonomi och dessutom störst i Norden inom sitt område. Sedan ett tag tillbaka sänder de poddradio och är nu inne på sitt femte avsnitt som för Teknikens Världs läsare och besökare är extra intressant.

Femte avsnittet handlar om bilekonomi, ett ämne som inte alltid är så enkelt att förstå och hänga med i. Det går att spara stora slantar vad gäller köp och ägande av bil. För att få de senaste tipsen gör du helt rätt i att lyssna på podden nedan. Där intervjuar Privata Affärers chefredaktör Per Hammarlund Teknikens Världs konsumentreporter Mikael Stjerna där de berör ämnen som köp och sälj, begagnad och nya bilar, värdeminskning, service och reparationer på verkstad, bilförsäkringar, däck, bilimport, val av bränsle, tjänstebil och olika betalningsmetoder.

Poddavsnittet kan spelas upp direkt här nedan, alternativt laddas ned som mp3-fil. Podden finns även på Acast samt på iTunes (sök efter Privata Affärer).

https://embed.acast.com/ettrikareliv/bilekonomi?width=640&height=640&frameborder=0&scrolling=no