Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Teknikens värld svarar på tittarnas frågor

Livesändning om begagnade bilar – chatta med oss

Vad ska du ha koll på vid köp av begagnad bil? I vår livesändning i dag klockan 14.00 ger vi dig svar på allt du behöver ha koll på och har du andra frågor om begagnade bilar kan du ställa dessa till våra experter i chatten.

Sveriges populäraste bil – med råge – är den begagnade. En bra bit över en miljon begagnade bilar byter ägare i Sverige varje år. Det är med andra ord inte konstigt att vi får många frågor om just bilar som inte är nya.
För att göra det hela lite enklare inför ditt nästa begagnatbilsköp, eller om du bara är nyfiken på begagnade bilar, bjuder vi ovan in till ett livesänt specialavsnitt där Karl Wahlin, bilmarknadsanalytiker på Bilpriser.se, tillsammans med Teknikens Världs experter Daniel Östlund och Linus Pröjtz ger svar och kommer med många värdefulla tips. Sändningen börjar klockan 14.00 i dag, måndagen den 19 juni.

Du är även välkommen att ställa dina frågor live i vår chatt nedan. Där kommer Teknikens Världs experter Erik Wedberg och Jan-Erik Berggren att ge svar på dina funderingar och även gänget i studion kommer att svara på frågor ställda i chatten.
Redan nu, i förväg, kan du ställa frågor i chatten, klockan 14.00 börjar vi besvara.