Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Teknikens Värld

Så utvecklas begagnatpriserna

Skenade drivmedelspriser, stigande ränta, inflation, långa leveranstider, EU-förbud mot förbränningsmotorer och omvälvande teknikskifte. Det är många faktorer som påverkar begagnatpriserna de kommande åren. Experten Karl Wahlin på Bilpriser hjälper oss att tänka rätt inför framtida bilköp.

Med facit i hand hade det varit lätt att skaffa sig ett billigt bilägande de senaste åren. Priserna på begagnat har rusat och det är svårt att få tag på nya bilar med någorlunda kort leveranstid. Den som köpte rätt bil för några år sedan kan i dag sälja den till samma pris eller till och med med en vinst och därmed ha ägt och kört bil extremt billigt.
Men ingen sitter som bekant med facit i hand. De flesta kan bara spekulera och chansa på vart marknaden är på väg. Men man kan också lyssna på proffs.     

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.