Köpte BMW M3 – som visade sig vara sönderkörd av Jeremy Clarkson i Top Gear

En ung brittisk man köpte sin drömbil, en något begagnad BMW M3 Sedan. Det visade sig att bilen hade några fel, fel som berodde på Jeremy Clarkson.

https://youtu.be/bPXPBQdAgiM

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

27-årige Rob Willis i England köpte en blå BMW M3 Sedan för motsvarande 635 000 kronor. Allt var frid och fröjd till dess att han upptäckte lite konstiga egenheter, vilket han gjorde ganska omedelbart efter köpet. Bromsarna skrek och styrningen klonkade så fort han lämnade motorvägen.

Märkligt tyckte Rob Willis som hade fått förklarat för sig av säljaren att bilen hade fungerar som demobil tidigare och hade därför körts av en av cheferna. Men det skulle snart visa sig inte vara anledningen – eller sanningen.

När Rob Willis och hans fästmö fyra veckor efter bilköpet satt hemma i soffan och tittade på ett gammalt Top Gear-avsnitt upptäckte fästmön att den M3 Sedan som Jeremy Clarkson piskade hårt på bana hade samma registreringsnummer som parets nyinköpta bil. Då gick det upp ett ljus för dem.

Rob Willis kontaktade säljaren som sa att ett misstag hade skett och att bilen aldrig skulle ha sålts eftersom den inte längre är lämplig för vägen.

– Det är skandalöst, jag har en åttaårig dotter och tre unga brorsbarn vars liv jag riskerade, säger Rob Willis till The Sun.

Bilhandlaren tog tillbaka bilen och gav Rob Willis en BMW 330d i utbyte, plus lite gratisprylar från butiken.