Låg Honda med ”ge fan i trottoarkanten”-fälgar

Accord Crosstour fick verkligen inget väl mottagande när Honda presenterade den för nästan exakt tre år sedan. Men frågan är om inte originalet är bättre än denna överstylade variant...

Kommer du ihåg Honda Accord Crosstour som sedan september 2009 finns på den amerikanska marknaden? En våg av kritiska röster höjdes mot modellen, inte minst från Honda-fansen. Det gick så långt att Honda gick ut och försvarade den och ställde frågan ”Så ful är den väl inte?”.

 Nu har Miami-baserade fälgspecialister Vossen Wheels gjort sin version av Accord Crosstour i hopp om att folk ska ta den till sina hjärtan. De har smackat på ett kjolpaket med tillhörande frontspoiler på en vitt Accord Crosstour, totalt trollat bort den normalt ganska höga markfrigången samt smällt på sina egna CV3-fälgar i tumstorlek 20. Fälgarna har däck tunnare än de lakritsremmar man finner i godispåsen på lördagar. Notera fälgkanten som sticker ut långt utanför däckens inbyggda skyddskant. Den negativa cambervinkel leker man heller inte bort.

 Fick du nu habegär efter en Honda Accord Crosstour?