Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lamborghini = get-transport? Varför inte?

Det kan inte vara lätt att vara snorrik lantbrukare. Ska man skaffa en exotisk supersportbil eller en traktor för att underlätta arbetet? Den här killen tyckte inte det fanns några som helst problem med att kombinera de båda alternativen.

https://youtu.be/v45T5vRlQbM

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Hur ofta ser du en Lamborghini Murciélago på vägarna? Inte så ofta? En Lamborghini Murciélago som transporterar ett släp fullt av getter då? För den som filmade den här videon är det det andra alternativet som är vanligare. 

För oavsett hur konstigt det kan låta, så är det faktiskt precis vad som händer i den här videon. En man och en kvinna behövde uppenbarligen transportera några getter, och bestämde sig för att en Lamborghini Murciélago var rätt bil för jobbet.

Med tanke på hur stark Lamborghinin är kan vi inte tänka oss att den hade några som helst problem med att dra getterna, men frågan är var ägaren har lyckats hitta en dragkrok att sätta på bilen? Och helt ärligt, är det här verkligen rätt bil för jobbet? Lamborghini må ha börjat som traktor-tillverkare, men det känns som att deras produkter numera borde användas till andra ändamål.

Vi tipsar om att stänga av ljudet på videon, om du inte är ett stort fan av metal-rap det vill säga.