Lamborghini Huracán till salu för 44 kronor!

Tunn plånbok men ordentligt supersportbilssugen? Då har vi lösningen för dig; denna Lamborghini Huracán är till salu för under 50 spänn, otroligt men sant!

Många drömmer om en Lamborghini Huracán, en italiensk V10-best med 610 hästkrafter som sätter fart på alla fyra hjul. 0-100 km/h på 3,2 sekunder och toppfart på 325 km/h, visst vore det något att ha hemma på uppfarten?

Men få har råd med en Lamborghini Huracán och drömmarna stannar oftast vid att vara just drömmar. Dock har nu ett ypperligt tillfälle för att lägga vantarna på ett exemplar för en spottstyver dykt upp. I USA finns det nämligen en Huracán LP 610-4 till salu för otroliga fem dollar, det motsvarar 44 kronor.

Det finns en hake med bilen. Du kan inte avverka 0-100 km/h på 3,2 sekunder och du kan inte toppa 325 km/h. Du kan inte ens köra hem den för att ställa den på uppfarten. Vill du ha hem den får du sopa ihop den, för som det står i annonsen går den inte att starta.

Vi ska vara ärliga, för denna Huracán kan komma att kosta dig lite mer än 44 kronor… den säljs nämligen på en så kallad bilförsäkringsauktion. Vill det sig illa blir det huggsexa om bilen och då trissas priset upp snabbt. Men slutpriset lär oavsett vara överkomligt. Frågan är bara vad du, om du står med det vinnande budet, ska göra med kärran. Att renovera upp den till nyskick är förmodligen bara att glömma om du inte har fri tillgång till Lamborghinis lagerhyllor. Det enda du egentligen kan göra är att skryta om att du är ägare av en riktig italiensk supersportbil.