Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Lastbilschaufförer blockerar vägen för rattfull

Här får vi ett exempel på hur två lastbilschaufförer agerar helt rätt för att hindra en grovt rattfull från att köra vidare.

https://youtu.be/flNiOpW79JU

Gilla på Facebook för fler videoklipp!

Ser man en rattfull på vägarna ska man ringa polisen så att de kan hindra den rattfulla från att fortsätta sin färd och riskera andras hälsa och liv. Lastbilschaufförerna i filmen ovan, som spelades in i går utanför Portland, gjorde just det men gick ett steg längre. De blockerade nämligen vägen för den rattfulla killen efter att ha kört bakom honom ett bra tag, en tur som var väldigt vinglig.

De tog tillfället i att ”låsa fast bilen” när föraren stannade mitt på motorvägen för att slå en sjua. Helt oberörd satte sig den tidigare kissnödige killen bakom ratten igen, men då fanns det ingenstans att ta vägen. Till sist kom polisen och förde bort den rattfulla med handbojor.

Lastbilschaufförernas manöver kan ha räddat liv, så all heder till dem. Vägens hjältar helt enkelt.

Filmen är lång. Först 2,40 minuter där de kör efter den rattfulla, sedan ett par minuter med kissande på vägen och vid 5,20 blockerar lastbilarna bilen. Polisen dyker upp vid 7,15. Spela fram till den bit du helst vill se.