Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Glenn Lindberg

Lördagsgodis från Teknikens Värld Premium!

Just nu händer det alldeles för mycket dåligt i hela världen – så vi måste faktiskt muntra upp både oss själva och dig. Håll i er, här kommer en godispåse som du inte kommer att orka äta upp ikväll i alla fall!

Det har gått fyra månader sedan vi startade Teknikens Värld Premium på teknikensvarld.se, bakom det flotta namnet döljer sig något så enkelt som att vi låser in vår journalistik. Det kan man tycka är lite taskigt gjort av oss, men faktum är att vi behöver tjäna pengar på vårt arbete för att kunna fortsätta leverera världens bästa motorjournalistik. Och glädjande nog verkar ni, våra kära läsare, faktiskt hålla med om det. Sedan starten har nästan 10 000 digitala konton skapats! Merparten är skapade av er som redan prenumererar på papperstidningen, men flödet av rena digitala prenumeranter ökar stadigt, och bara förra helgen skapades nästan 200 nya konton. Det är fantastiskt roligt, och något att glädja sig åt i dessa orosfyllda tider. Som tack till er för att ni hänger med oss både i pappersformat och digitalt så håller vi nu på att bygga upp vårt alldeles egna bonusprogram. Ni vet, typ ett sånt där som ICA har, om du är medlem så får du lite rabatt på olika grejor. Skillnaden är väl att vi är lite petigare med vad vi erbjuder. Allt ska naturligtvis vara testat av oss, och med beröm godkänt! Det här kommer att växa, och när vi fått liv i vår helt nya sajt som är på gång så kommer det att finnas en ny medlemsavdelning, bara för er.

Häng med på Bankalaset

Men vi börjar med en hejdundrande godispåse i dag: Du som är digital- eller pappersprenumerant får nu chansen att hänga med på Bankalaset i sommar, vara med oss tre dagar på jobbet när vi kör 25 av årets hetaste sportbilar på Ring Knutstorp i Skåne. Boende i stugor vid banan. Du måste dock jobba också, köra bil, men det kanske du står ut med.

 Som Teknikens Värld Premium-prenumerant, vilket du som tidningsprenumerant automatiskt redan är, kan du få möjlighet att ratta bilar som du normalt bara drömmer om.

För att vara med i utlottningen av detta ska du göra den enkla åtgärden att...

Teckna en digital prenumeration (eller skapa ett digitalt konto om du redan är tidningsprenumerant).

Skicka ett mail till mig på marcus.engstrom@teknikensvarld.se. Märk mailet med TEK Premium Bankalaset och skriv en anledning till varför just du ska få vara med på detta. Glöm inte att skriva ditt prenumerationsnummer. Vinnaren meddelas 15 maj.

Och vi stannar inte där, här kommer bonusarna...

Bonus 1

 Fantastiskt viltkött att grilla till våren eller sommaren kan du få till rabatterat pris om du är Teknikens Värld Premium-prenumerant.

Vi vet att du vill grilla i vår och sommar. Det vill nämligen alla. Därför har vi nu ett samarbete med Gläntans Viltkött, där du som är prenumerant får 15 procents rabatt på Grillådan som innehåller 4,5 kg av Sveriges bästa viltkött! Klicka på länken nedan och följ instruktionerna – glöm inte att ange koden teknikensvärld15 och ditt prenumerationsnummer när du beställer.

Här beställer du grillådan med rabatt som Teknikens Värld Premium-prenumerant.

Bonus 2

Foto: Patrik Lindgren

 Vi var nyligen iväg och körde dessa bilar på sjöisen. Det kan du också göra, till rabatterat pris om du är Teknikens Värld Premium-prenumerant.

D-Experience i Vilhelmina har en av Sveriges bästa isbanor som man får köra bil på. Och dessutom Dodge Challengers med 400 hästkrafter och specialdubbade däck för att hästarna ska bita sig fast i underlaget. Som Teknikens Värld Premium-prenumerant får du 15 procents rabatt när du bokar om du anger koden TEKpremiumdriving15.

Mer information hittar du på d-experience.se

Vi har för övrigt kör Challenger-bilarna med Hemi-V8:or uppe på sjöisen utanför Vilhelmina, det reportaget kan du läsa här.

Nu får det räcka med godis för i dag, men jag lovar att det kommer mer!