Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Manchester United-spelarna vägrar köra Chevrolet

Chevrolet som sedan en tid tillbaka är huvudsponsor för Manchester United känner sig nog aningen snopna när ingen av spelarna vill köra bilarna de levererat.

Chevrolet är sedan tidigare i år huvudsponsor åt Manchester United och har således levererat 15 bilar för spelarna att använda, däribland ett flertal Camaro och Corvette. Sedan bilarna levererades i april har de dock stått orörda i ett hörn av parkeringsgaraget vid Carrington, som är träningsanläggningen för laget.

Något som troligtvis är snopet för Chevrolet som betalar 47 miljoner pund om året, cirka 550 miljoner kronor, i sponsorpengar. De hade förmodligen förväntat sig att spelare som Robin van Persie, Wayne Rooney och Marouane Fellaini skulle synas bakom ratten på en Corvette eller Camaro och ge Chevrolet bra exponering. Spelarna väljer dock att fortsätta ratta sina privata bilar som bland annat är Porsche Panamera, Range Rover och Mercedes ML.

Den ende som faktiskt synts bakom ratten på en Chevrolet är tränaren Louis van Gaal som kör en Chevrolet Captiva. Den är dock hans privata bil och inte en av sponsorbilarna.