Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Mercedes AMG kopierar teknikensvarld.se

teknikensvarld.se är som vi alla vet en global förebild. Nu har det gått så långt att Mercedes prestandadivision AMG kopierar Sveriges största och bästa bilnyhetssajt. Vi känner oss hedrade.

Vi är vana vid att andra kopierar oss men att självaste AMG, Mercedes välkända trimavdelning, skulle plocka en av våra succéer kunde vi ärligt talat inte tänka oss. Men det är precis vad de har gjort.

 Vi är välkända för våra tester, provkörningar, bilnyheter och annat, samt inte minst för våra populära ”onlinelekar” Gissa bilen och Gissa motorljudet. Nu har det visat sig att AMG har kopierat sistnämnda då de på sin YouTube-kanal i går eftermiddag lade ut ”Which AMG is it?” där man i ett filmklipp får höra, men inte se, en bil som man sedan ska gissa på via en kommentar. Exakt så som vi på Teknikens Värld gör när vi vill sätta era bilkunskaper på prov. Så sent som för två veckor sedan lade vi upp senaste Gissa motorljudet.

 I dag hade vi tänkt lägga ut en ny Gissa motorljudet, men vi sparar det i stället till nästa vecka så att AMG kan få ha sin tid i rampljuset och så kan ni passa på att gissa på deras motorljud.

https://youtu.be/u_o9xHRhNBc?width=575&height=353