Mercedes DrIvE HARD 6x6

Mercedes DrIvE HARD 6x6 – bepansrat monster för 22 mille

Har din granne köpt sexhjuliga monstret Mercedes G 63 AMG 6x6 och du funderar på att flytta på grund av avund? Lugn, köp en DrIvE HARD 6x6 så knäcker du grannen på nolltid.

Som ingressen säger: du tål inte att grannen din har köpt en Mercedes G 63 AMG 6x6 för 4,1 miljoner kronor. Det sticker i ögonen på dig varje gång du måste passera det tyska monstret med ursprung hos den australiensiska militären. En bil som dessutom tar sig fram överallt med drivning på alla sex hjul.

Men du behöver inte ta till så drastiska metoder som att sälja kåken och flytta därifrån. Det finns bättre lösningar på problemet. Varför inte knäcka grannen?

 Lättaste sättet är att beställa lettiska Dartz Motorz version av G 63 AMG 6x6 som de har döpt till Mercedes DrIvE HARD 6x6 med anspelning på Die Hard (filmserien).

För 22 miljoner kronor får du inte originalbilens 544 hästkrafter och 760 newtonmeter. Du får till och med mer än Brabus värsting B63S-700 som har 700 hästkrafter och 960 newtonmeter. Du får nämligen smått galna 1019 hästkrafter och över 1000 newtonmeter. Den extra effekten lär behövas då Dartz version är bepansrad och därmed väger betydligt mer än standardbilens 3850 kilo. Någon exakt viktsiffra har Dartz Motorz inte kläckt ur sig men att den bär omkring på ett extra ton eller mer skulle inte förvåna oss.

Tyckte du inte om biten om bepansring utan ser extra höga bensinnotor framför dig så kan vi berätta för dig att Dartz Motorz även erbjuder en icke bepansrad version av samma bil. Då sparar du dessutom några ören vid själva inköpet eftersom den bara kostar 13,5 miljoner kronor.

Merdedes DrIvE HARD 6x6 kom till genom att en rik latinamerikan skickade en beställning till Dartz Motorz på en G 63 AMG 6x6 med de specifikationer vi nämnt ovan.