Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Missnöjd BMW-ägare slår sönder sin M6 – för andra gången

Vem slår sönder sin BMW M6 Coupé, inte bara en utan två gånger? En italiensk BMW-ägare som är så missnöjd med sin bil och över BMW Italiens kundbemötande.

Pourmohseni Hadi, bosatt i Italien, är väldigt missnöjd med den BMW M6 Coupé han 2008 köpte för 120000 euro (motsvarar i dag knappt 1,1 miljoner kronor). Han har irriterat sig på knarrande interiör, oljud från motorn och en hel del annat. Hans lokala BMW-verkstad i Italien har inte hittat några fel på bilen och efter många återbesök ska även BMW i München ha uttalat sig om att bilen är i sin ordning.

Pourmohseni Hadi känner sig inte tillfreds med hur BMW har behandlat honom och protesterar därför öppet mot den tyska biltillverkaren. Det började med att han slog sönder sin M6 med en slägga utanför bilsalongen i Frankfurt. Därefter tog han sig till EU-parlamentet i franska Strasbourg för att visa upp sin bil. Och nu senast har han dragit blickarna till sig utanför pågående bilsalongen i Genève där han, eller rättare sagt hans vän ”Thomas B” då herr Hadi står bredvid, återigen slagit sönder bilen med en slägga.

Pourmohseni Hadi har alltså slagit sönder sin bil och reparerat den för att kunna slå sönder den igen. Låter som en annorlunda och lagom kostsam protest.

Diskutera: hur gör du när du inte är nöjd med din bil?

I följande film får vi se Pourmohseni Hadi slå sönder bilen, för andra gången, i Genève:

https://youtu.be/NNSYZ5BDBc4?width=575&height=353

I följande film får vi se hans bil, sönderslagen för första gången, bogseras bort i Frankfurt:

https://youtu.be/0Mas-tGnZcs?width=575&height=353

I följande film får vi se honom visa upp bilen utanför EU-parlamentet i Strasbourg:

https://youtu.be/aLozf9tz464?width=575&height=353