Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Centrala Linköping blir racerbana i maj – vinn biljetter här!

Den 14 maj kan alla motorintresserade bege sig till ett helt nytt event, nämligen Linköping City Race som bjuder på racekamper, drifting, kändisrace och mycket annat. Vi lottar ut tio biljetter till den fartfyllda dagen i Linköping.

Hög fart, motorvrål och doft av gummi mot asfalt kan man aldrig få nog av. Därför blev vi glada när vi fick höra att Sverige berikas med ännu ett motorsportevenemang – Linköping City Race.

I två års tid har gänget bakom evenemanget jobbat för att för att skapa en motordag som passar hela familjen. Det blir olika typer av race – bland annat ett race där åtta olika kändisar, exempelvis Jens Byggmark och Stefan Sauk, gör upp i likvärdiga bilar (ungefär som Top Gears variant) och ett utslagningsrace enligt Race of Champions-upplägg – drifting, uppvisningar av olika slag samt möjlighet till medåkning – Race for Charity – där pengarna som kommer in går till välgörenhet, i detta fall Min Stora Dag som förverkligar drömmar för barn och ungdomar med svåra sjukdomar.

Motordagen äger rum i Linköpings innerstad den 14 maj och det kommer inte enbart att vara bilar på plats. Vid sidan om bilar som McLaren, Ferrari, Porsche och Lamborghini rullar bland annat motorcyklar och gokartbilar. De olika fordonstyperna kommer dessutom att köra mot varandra under racen – ovanligt och häftigt att se.

Vinn biljetter till Linköping City Race

Vi lottar ut tio inträdesbiljetter, värda 195 kronor styck, till Linköping City Race den 14 maj på Stångebro.

Det enda du behöver göra är att maila oss på tavling@teknikensvarld.se och i ämnesraden skriva ”Linköping City Race”. I själva mailet skriver du ditt namn, din adress och ditt telefonnummer samt en liten motivering till varför just du ska vinna.

Du kan läsa mer om Linköping City Race på evenemangets officiella hemsida.