Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Få Viaplay Total gratis och upplev världens bästa motorsport

Nu har du chans att få se världens bästa motorsport utan kostnad, vi lottar nämligen ut Viaplay Total-abonnemang.

I helgen är det äntligen dags för svensk racingpremiär när Porsche Carrera Cup Scandinavia drar igång på Falkenbergs Motorbana. Tyvärr har corona-pandemin gjort att tävlingen, liksom många andra runt om i världen, inte kan upplevas på plats. Men svensk toppklassracing, med stjärnor som Thed Björk och Andreas Mikkelsen på startlinjen, går som tur är att uppleva på ett bekvämt sätt hemifrån – från tv-soffan.

Inför premiärhelgen lottar Teknikens Värld ut ett antal kostnadsfria* Viaplay Total-abonnemang som ger dig tillgång till hela Viaplays utbud med filmer, serier, sport och – framför allt – motorsport i världsklass. Du kan via din telefon, läsplatta, tv eller annan enhet redan i helgen se exempelvis Porsche Carrera Cup Scandinavia, Formel 1, Formel 2, IndyCar, Nascar, MotoGP och Porsche Super Cup. Som du ser finns det hur mycket som helst att njuta av.

Så är du med i utlottningen av Viaplay Total

Vi lottar ut Viaplay Total-abonnemang som ger dig två månader gratis tillgång till tjänsten till ett värde av 898 kronor. Du får en kod av oss som du använder hos Viaplay. Koden är giltig till och med den 31 oktober 2020.

Är du prenumerant  och vill vara med vid utlottningen av kostnadsfritt* Viaplay Total-abonnemang behöver du bara skicka ett e-postmeddelande till tavling@teknikensvarld.se och berätta för oss vad du heter och vilket prenumerationsnummer du har (gäller både digitala Premium-prenumeranter och tidningsprenumeranter).

Är du inte prenumerant men vill vara med vid utlottningen av kostnadsfritt* Viaplay Total-abonnemang kan du bli Teknikens Värld-prenumerant nu direkt (digital Premium-prenumerant** eller tidningsprenumerant***) och därefter skicka ett e-postmeddelande till tavling@teknikensvarld.se och berätta för oss vad du heter och vilket prenumerationsnummer du har.

Vi vill ha ditt svar under dagen, fredagen den 17 juli 2020. Chefredaktör Marcus Engström kommer att kontakta vinnarna per e-post under senare delen av fredagskvällen där Viaplay-kod bifogas.

En extra dimension

Du har väl koll på att Sveriges vassaste racingblogg, med Janne Blomqvist, Scott Mitchell och Felix Rosenqvist som skribenter, ger dig en extra dimension till ditt motorsport-tittande? PolePosition-bloggen hittar du här.

* Efter de två fria månaderna löper abonnemanget, som kan avslutas när som helst, automatiskt vidare till en kostnad om 449 kronor per månad.

** Att bli digital Premium-prenumerant, som ger dig tillgång till allt låst material på teknikensvarld.se, är kostnadsfritt under första månaden, därefter kostar det 99 kronor per månad. Prenumerationen, som även innehåller vår e-tidning, kan avslutas när som helst.

*** Fem nummer av tidningen plus digitalt Premium-konto för 129 kronor.