Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: OMSE

Fler svenskar till rallycross-VM

Det ser ut att bli gott om svenskar i rallycross-VM även 2018. Idag anslöt sig Kevin Eriksson och Robin Larsson till gänget.

Kevin Eriksson och Robin Larsson – ingen av dem är nya i gamet och har redan VM-segrar. Vem glömmer Kevin ”Round the outside” Eriksson när han rundade hela startfältet i A-finalen i Tyskland och vann!

Kevin och Robin kommer att köra för Olsbergs MSE som vann teammästerskapet i VM 2014 och slutade tvåa 2015. Olsbergs MSE har de senaste åren satsat hårdare på den amerikanska motsvarigheten GRC men lämnar nu denna helt och hållet.

Kevin och Robin kommer att tävla med nybyggda Ford Fiesta Supercar, det finns fler bilar som andra förare kan hyra för VM, EM eller RallyX Nordic. Men Olsbergs MSE har även möjligheten att bygga och leasa ut Honda Civic i samma specifikation.

Vi berättade i går att bröderna Timmy och Kevin Hansen kör för Peugeots fabriksteam i rallycross och att Mattias Ekström får mer stöd av Audi under 2018. Ekström har dock valt norrmannen Andreas Bakkerud som teamkamrat.

Allt annat än att Johan Kristoffersson fortsätter i Petter Solbergs PSRX-team som har stöttning av Volkswagen vore en sensation. Kristoffersson är regerande världsmästare.