Följ Alx Danielssons väg till NASCAR på teknikensvarld.se

Teknikens Värld har värvat ännu en bloggare vid sidan om Janne Blomqvist som driver Sveriges bästa Formel 1-sajt. I nya bloggen får vi följa med Alx Danielsson bakom kulisserna i hans satsning mot NASCAR.

32-årige Alx Danielsson är just nu i Daytona, USA, för ett rookietest för ARCA-divisionen inom NASCAR. Testet är ett måste för att få ställa upp i en tävling på just Daytona International Speedway i februari 2014. Tävlingen är också ett bra skyltfönster eftersom en vecka senare går starten för stora NASCAR-racet Daytona 500 på samma bana.

Alx Danielsson har meriter från bland annat STCC, TTA, Camaro Cup, Porsche Carrera Cup och Formula Ford. Främsta meriten av dem alla är totalsegern i Formula Renault 3.5 Series 2006.

Nu har du chansen att följa med Alx bakom kulisserna i hans satsning mot USA och NASCAR via hans blogg här på teknikensvarld.se. Alx uppdaterar frekvent och visar samt berättar hur det går till i den stora racingvärlden på andra sidan Atlanten. Dessutom kan du få hänga med på annan racing då Alx Danielsson eventuellt ställer upp i V8 Thunder Cars på hemmaplan nästa år. Missa inte det. Länk till bloggen nedan.

Alx till NASCAR-bloggen