Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Följ Formel 1-säsongen på Sveriges största F1-blogg – försäsongstesten startar på måndag

För fjärde året i rad kommer F1-expert Janne Blomqvist och Teknikens Värld att – som ensam svensk media – bevaka försäsongstesterna på plats i realtid. På måndag drar det igång!

En hel vinter utan Formel 1 är snart till ända. På måndag stillas mångas tomhet då en ny Formel 1-säsong äntligen drar i gång. På måndag är det nämligen dags för årets första försäsongstest nere i Barcelona, och som vanligt – fjärde året i rad – rapporterar Janne Blomqvist och Teknikens Värld live från där det händer. Ingen annan svensk media bevakar försäsongstesterna på plats i realtid under alla dagar – fyra dagar i Barcelona nästa vecka samt ytterligare fyra dagar på samma ställe med start den 1 mars.

Janne Blomqvist, som är F1-expertkommentator i Viasat Motor, bevakar självklart hela säsongen, från första racet i Melbourne den 20 mars till och med Abu Dhabis Grand Prix den 27 november. Du följer Jannes analyser, racerapporter och mycket annat, exempelvis avtäckningarna av de nya F1-bilarna, på Sveriges största F1-blogg. Missa inte heller alla intressanta kommentarer som Sveriges F1-fantaster delar med sig av i bloggens kommentarsfält. Har du en fråga, ställ den i kommentarsfältet – Janne svarar ofta.

Ta mig till Jannes Blomqvists F1-blogg!