Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Eje Elgh, Frida Nordstrand och Janne Blomqvist.
Eje Elgh, Frida Nordstrand och Janne Blomqvist.
Eje Elgh, Frida Nordstrand och Janne Blomqvist.
Eje Elgh, Frida Nordstrand och Janne Blomqvist. Foto: Viasat

Formel 1 fortsätter i Viasat/Viaplay till och med 2018

I dag meddelas att rättigheterna för att sända Formel 1 i Viasat Motor och Viaplay har förlängts ytterligare fyra år.

MTG tillkännager i dag att de har kommit överens med Formula One Management (FOM) om en förlängning av Formel 1-sändningsrättigheterna i Sverige, övriga Skandinavien och Baltikum. Det nya avtalet sträcker sig över 2018 och betyder att Formel 1 de nästkommande fyra åren fortsatt kan ses i Viasat Motor, Viasat Motor HD och i onlinetjänsten Viaplay. Direktsända träningar, kval och race från samtliga Grand Prix-helger till och med 2018, med svenska kommentatorer. Vi hoppas så klart att trion bestående av Janne Blomqvist (som på teknikensvarld.se driver Sverige största Formel 1-blogg), Eje Elgh och Frida Nordstrand hänger på under alla dessa år.

– Det är en av våra populäraste rättigheter och det känns fenomentalt att fortsätta på den Formel 1-resan som vi inledde för tio år sedan, säger Viasats sportchef Per Nunstedt.

– Jag är glad att vi har kunnat fortsätta vårt framgångsrika samarbete och hoppas att vi tillsammans kan fortsätta att öka Formel 1:s fansskara, säger Bernie Ecclestone som är vd för Formula One Group/FOM.