Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
090520-motorsporthelg
090520-motorsporthelg
090520-motorsporthelg
090520-motorsporthelg

Härlig motorsporthelg väntar!

För den som så önskar, och kan, väntar en av de svettigaste motorsporthelgerna på länge när det gäller tv-sändningar.

Söndagen den 24 maj visas det mest glamourösa Formel 1-loppet live på Viasat Motor. Monacos GP startar 14.00.

Lagom till du har hämtat dig från det är det dags för en annan av motorsportens kronjuveler, klassikern Indy 500 i en fyratimmarssändning.

Orkar du mer? NASCAR-loppet på Charlotte, en vrålsnabb ovalbana, är ett av favoritloppen i den amerikanska serien. Start 23.00.

Allt detta förutsätter att du har tillgång till Viasat Motor, tillgång till parabol som kan plocka ner andra utländska kanaler, eller på något sätt kan streama dig fram på nätet.

Lördagen är också späckad då det kvalas inför Monaco klockan 14.00 och detta program är inrammat av direktsändningar från de två STCC-loppen på Karlskoga. Resten av dagen räddas med sändningar från supportklasser som Carrera Cup och Pro Superbike.

Jisses, redan måndag!

 

PS. Glömde att tillägga att Eurosport sänder sammandrag från rally-VM på Sardinien under helgen. Svenskintressen i PWRC finnes. Samma kanal visar Supercupen för Porsche GT3-bilar direkt på söndag morgon.

Den som vill se Teknikens Värld – Allt Om Bilen i nästan fyra timmar knappar in TV8 på söndag klockan 08.00.

Men den som vill se Teknikens Värld LIVE beger sig till Sviestabanan utanför Linköping under lördagen. Där kör vi vår Mazda Miata ”Vittjut” i ett åttatimmars långlopp!