Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Abu Dhabis Grand Prix var sista loppet 2020. Hamilton slutade på tredje plats.Abu Dhabis Grand Prix var sista loppet 2020. Hamilton slutade på tredje plats.Abu Dhabis Grand Prix var sista loppet 2020. Hamilton slutade på tredje plats.
Abu Dhabis Grand Prix var sista loppet 2020. Hamilton slutade på tredje plats.

Intervju: Lewis Hamilton om karriären, livet och lite Formel 1

Premium Vår F1-expert Scott Mitchell har pratat med Lewis Hamilton om 2020, ett år som innehöll både insjuknande i covid-19, ett tydligt ställningstagande i Black Lives Matter-rörelsen och hans sjunde världs­­- mästartitel i Formel 1. Och de öppnar också dörren in i framtiden…

Det satt långt inne, kontraktet mellan Mercedes och Lewis Hamilton. Inte förrän åttonde februari signerades ettårskontraktet av den sjufaldige värlsdmästaren och Mercedes teamchef Toto Wolff, något som lett till spekulationer om Hamilton är på väg att lämna F1 för andra, större uppgifter nästa år – eller om han bara planerar att byta team efter årets säsong. Det har också ryktats om att Mercedes inte var helt nöjda med Hamiltons tydliga engagemang för Black Lives Matter-rörelsen och att han enbart borde fokusera på att köra bilen så fort som möjligt. Alla inblandade hävdar dock att det var tidsnöd och ”det konstiga året 2020 med pandemin” som gjorde att ett ettårskontrakt blev resultatet.