Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Mediaempire

Jan ”Flash” Nilsson nära STCC-comeback

Jan ”Flash” Nilsson har testat en Saab 9-3 för Team Tidö och bekräftar att han överväger en STCC-comeback.

– Det stämmer. Jag har kört en testbil och David von Schinkel tar ju knappast fram en sån för en massa pengar bara för skojs skull och för att jag ska få testa att köra bil, så det är klart att det finns ett intresse, säger ”Flash” till vf.se.

Den dubble STCC-mästaren slutade tävla efter 2012-säsongen och har sedan dess stängt ned sitt team Flash Engineering och istället fokuserat på sin familj.

– Jag har rest runt halva världen, gått upp i vikt och haft det gött. Nu är timeout-tiden snart slut och det är dags att fundera på vad som ska göras sen, säger ”Flash”.

”Flash” rapporterar att testet gick bra och att ett beslut om han ska göra comeback eller ej är att vänta snart.

– Jag fick de svar jag ville ha, så kan jag säga. Jag har ingenting att bevisa, det har aldrig varit därför som jag har tävlat. Men det som är viktigt är att jag ska känna att jag gör ett bra jobb, att jag ska göra det så bra som jag vill. Jag vägrar ju att bara vara med för att fylla ut en startgrind, utan ska det bli av ska jag känna att jag är konkurrensduglig. Jag vill inte vara med för att bli tvåa, säger ”Flash”.

53-åringen rapporteras ha ett erbjudande från Team Tidö för de tre sista STCC-tävlingarna 2014, där nästa tävling körs på Knutstorp den 23 augusti.

– Nu är det upp till mig att bestämma hur jag ska göra. Jag måste bara känna att jag är konkurrensduglig, säger ”Flash”.