Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Linus Ohlsson till Polestar i TTA

Det blir 21-årige Linus Ohlsson som ersätter Tommy Rustad i Polestar nästa säsong. Linus har tagit racing-Sverige med storm i år och slutade tvåa totalt i TTA-mästerskapet.

Linus Ohlsson vann debuttävlingen i TTA på Karlskoga och fortsatte sedan göra fina resultat. Han fightades med Fredrik Ekblom om mästerskapet in över mållinjen. I dag kan Volvo Polestar avslöja att man har kontrakterat den unge Göteborgstalangen för 2013.

– Det här är ett drömkontrakt och det känns underbart.  Under årets säsong kunde jag bevisa att jag kunde vara med och fightas i toppen med de etablerade förarna. 

 – Se upp nu Fredrik Ekblom, skrattar en glad Linus Ohlsson. 

Inför 2012 fick Linus Ohlsson chansen att visa sin talang med Team Tidö och tackade för förtroendet med att leverera en pole position, två segrar, två övriga pallplatser och en andraplats totalt i förarmästerskapet.  Linus Ohlsson tar vid där Tommy Rustad lämnar över och bildar team i teamet med Robert Dahlgren.  

– Vi är väldigt glada att kunna välkomna en fin ung talang som Linus Ohlsson till Volvo och Polestar – ett märke och team som satsar hårt och kontinuerligt på att utveckla motorsport i Sverige. Räknar man lite, så ser man att Linus Ohlsson bara var fem år gammal när vi inledde vår elitsatsning i banracing, och idag är han en del av säger Anders Gustavsson, vd för Volvo Personbilar Sverige AB.