Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
090325-f1-tipsligan-2009
090325-f1-tipsligan-2009
090325-f1-tipsligan-2009
090325-f1-tipsligan-2009

Missa inte årets Formel 1-tipsliga!

Många av våra läsare är Formel 1-fans. Några av de mest hängivna startade förra året en Formel 1-tipsliga här på teknikensvarld.se och tillhörande forum. I år är det dags för en ny omgång av ligan och du ska självklart också vara med! Anmäl dig redan i dag! Vinnaren får ett fint pris.

På söndag står årets Formel 1-bilar på startgridden redo att göra upp om VM-titeln som förhoppningsvis inte avgörs förrän 17 lopp senare, närmare bestämt i Abu Dhabi den 1 november.

Några andra som står redo är Teknikens Världs Tipsligas deltagare som kör på även i år efter förra årets succébetonade tävling.

Inför varje tävlingshelg tippar deltagarna de tre topplacerade förarna i respektive lopp och utifrån det delas det ut poäng. Man tippar också vem som sätter snabbaste varvtiden under respektive lopp, vilket ger extrapoäng.

Det kompletta regelverket finner du i Tipsligans officiella tråd på Teknikens Världs forum.

GPS till vinnaren av Tipsligan 2009

Den som tippat bäst under säsongen och har fått flest poäng vinner en GPS-navigator till bilen. Dessutom får vinnaren och de som placerar sig på andra samt tredje plats var sitt exemplar av den då sprillans nya boken Alla Bilar 2010.

Priserna delas ut strax efter årets sista lopp i Abu Dhabi den 1 november.

Vill du deltaga i Tipsligan?

Anmäl dig då genom att skicka ett mail till tipsliganlive.se samt registrera dig gärna på forumet (länk nedan, dock inget tvång) där du är med och diskuterar resultaten under säsongens gång.

Tipsligan poängadministration står några av ursprungsdeltagarna för.

Förra årets vinnare av Tipsligan poserande tillsammans med Eje Elgh.

Länkar Tipsligan 2009

Officiella forumtråden för Tipsligan 2009

Läs mer