Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
110321-Tipsligan F1 2011110321-Tipsligan F1 2011110321-Tipsligan F1 2011
110321-Tipsligan F1 2011

Missa inte Tipsligan i Formel 1 2011

Efter ytterligare två veckors ofrivillig väntan är det nu dags för motorsportens kungaklass att kliva in på scenen. Till helgen är det nämligen Formel 1-premiär i Australien. Det betyder också att du ska lämna in årets första tipsrad i Teknikens Världs Tipsligan 2011. Var med du också!

Den 13 mars var det egentligen meningen av årets Formel 1-premiär skulle ha ägt rum, men på grund av oroligheter i landet ställdes loppet in. I stället är det tävlingspremiär i Melbourne i Australien nu på söndag (27 mars), något som föregås av träning och kval på fredag och lördag.

 Att följa Formel 1-säsongen på plats vid banan eller sittandes i tv-soffan är en sak, men för att ge det hela ytterligare en dimension av spänning och nagelbitande bör man absolut vara med i Teknikens Världs Tipsliga 2011.

 Det är fjärde året i rad som tipsligan äger rum och förra årets säsong lockade 24 teknikensvarld.se-besökares deltagande. Deltagarna tävlar mot varandra under hela säsongen, lopp för lopp, om vem som är bäst på att sia om vinnarna på F1-banorna.

 Inför varje tävlingshelg (till och med 27 november 2011) tippar deltagarna de tre topplacerade förarna i respektive lopp och utifrån det delas det ut poäng. Man tippar också vem som sätter snabbaste varvtiden under respektive lopp, vilket ger extrapoäng.

 Ett nytt moment för årets tipsliga är att deltagarna i samband med inlämningen av första tipsraden (nu till helgen) också tippar F1-stallens slutplacering (topp fem) och F1-förarnas dito (topp tio) som klargörs i samband med målgången i Brasilien 27 november.

 Det kompletta regelverket finner du i Tipsligans officiella tråd på Teknikens Världs forum. Tänk på att första raden du tippar ska vara inlämnad senast nu på lördag, 26 mars, klockan 19.59.

 Priser till dem som tippar bäst

De tre i Tipsligan som tippat bäst under säsongen och har fått flest poäng efter målgång i Brasilien 27 november vinner var sitt exemplar av den då sprillans nya boken Alla Bilar 2012. Vinnaren får dessutom ett överraskningspris som är väl värt att sikta efter som deltagare.

 Priserna delas ut strax efter årets sista lopp i Brasilien den 27 november.

 Vill du deltaga i Tipsligan 2011?

Anmäl dig då genom att skicka ett mail till tipsliganlive.se (obs! byt ut  till ett @) samt registrera dig gärna i officiella tråden för Tipsligan i forumet (dock inget forum-tvång för att deltaga) där du gärna får vara med och diskutera resultaten under säsongens gång.

 Tipsligan finns även på Facebook.

 Tipsligan poängadministration står några av ursprungsdeltagarna för.

Tipsligan 2011

Officiella forumtråden för Tipsligan 2011

Teknikens Världs Tipsliga på Facebook