Teknikens Världs Tipsligan 2012

Missa inte Tipsligan i Formel 1 2012 – fina priser att vinna

Nu i helgen är det äntligen dags för årets Formel 1-premiär med race i Australiens Grand Prix. Det betyder att det också är dags för årets Teknikens Världs Tipsliga, för femte året i ordningen. Fina priser att vinna. Självklart ska du vara med!

I morgon, fredag, är det träning inför Australiens Grand Prix, för att på lördagen övergå till kval och på söndagen – då är det äntligen race med bland annat regerande världsmästaren Sebastian Vettel, comebackande Kimi Räikkönen och mesta mästaren Michael Schumacher, bara för att nämna några, i bilarna.

 Att följa Formel 1-säsongen på plats vid banan eller sittandes i tv-soffan är en sak, men för att ge det hela ytterligare en dimension av spänning och nagelbitande bör man absolut vara med i Teknikens Världs Tipsliga 2012.

 Det är femte året i rad som tipsligan äger rum och förra årets säsong lockade ett 30-tal teknikensvarld.se-besökares deltagande. Deltagarna tävlar mot varandra under hela säsongen, lopp för lopp, om vem som är bäst på att sia om vinnarna på F1-banorna.

 Inför varje tävlingshelg (till och med 25 november 2012) tippar deltagarna de tre topplacerade förarna i respektive lopp och utifrån det delas det ut poäng. Man tippar också vem som sätter snabbaste varvtiden under respektive lopp, vilket ger extrapoäng.

 Ett annat moment som tillkom förra året är att deltagarna i samband med inlämningen av första tipsraden (nu till helgen) också tippar F1-stallens slutplacering (topp fem) och F1-förarnas dito (topp tio) som klargörs i samband med målgången i Brasilien 25 november.

 Det kompletta regelverket finner du i Tipsligans officiella tråd på Teknikens Världs forum. Tänk på att första raden du tippar ska vara inlämnad senast nu på lördag, 17 mars, klockan 19.59.

 Fina priser till dem som tippar bäst

De tre i Tipsligan som tippat bäst under säsongen och har fått flest poäng efter målgång i Brasilien 25 november vinner fina priser från alla Formel 1-stalls däckleverantör Pirelli och från Teknikens Värld enligt följande:

1:a pris

 Pirellis exklusiva sneakers från P Zero Modas sommarkollektion, Pirelli P Zero Gentlegum sneaker + pikétröja från Pirelli + ett speciellt överraskningspris + den då alldeles färska boken Alla Bilar 2013.

2:a pris

 Racing-t-shirt från Pirelli + racingkeps från Pirelli + boken Alla Bilar 2013.

3:e pris

 Paraply, nyckelring och racingkeps från Pirelli + boken Alla Bilar 2013.

Priserna delas ut strax efter årets sista lopp i Brasilien den 25 november.

 Vill du deltaga i Tipsligan 2012?

 Anmäl dig då genom att skicka ett mail till tipsliganlive.se (obs! byt ut  till ett @) samt registrera dig gärna i officiella tråden för Tipsligan 2012 i forumet (dock inget forum-tvång för att deltaga) där du gärna får vara med och diskutera resultaten under säsongens gång.

 Tipsligan finns även på Facebook.

 Tipsligan poängadministration står några av ursprungsdeltagarna för.