Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Jiri Krenek / Mercedes

Så ser du bästa F1-racet på plats!

Äntligen är F1 igång igen! Men kom ihåg, sport ska ses live. Och Formel 1 ska lyssnas på. Vi hjälper dig att hitta rätta banan och rätta resan nu när pandemin släppt greppet om världen.

Efter F1-historiens kanske tajtaste avgörande av VM ifjol är nu en ny säsong igång, med nytt reglemente som sägs ska skapa ännu tajtare racing med fler omkörningar har gett oss nya bilar som du kan läsa mer om här. Rockaderna mellan teamen är gjorda. Bottas i Alfa och George Russel i Mercedes är bara två av nyheterna. Men den kanske största och mest glädjande nyheten efter ett par år av social distansering är att världen börjar få ordning på pandemin. Ja, det kanske inte gäller riktigt hela världen. Det är fortfarande problem att resa till Asien, även om mycket kan hända på kort tid under våren.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.