Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Infiniti / Wieck / © 2012

Sebastian Vettel gör kung fu-film

I helgen fortsätter årets Formel 1-säsong med Monacos GP, och det känns mer ovisst än på länge vem som kommer ta hem världsmästartiteln. Att vinna Formel 1-VM innebär dock inte bara att man får köra snabba bilar – nu har fjolårets dominant Sebastian Vettel fått göra en kung fu-film!

I morgon avgörs klassiska Monacos Grand Prix, säsongens sjätte lopp i Formel 1-cirkusen. Som det ser ut nu är det mer osäkert än någonsin vem som kommer ta hem världsmästartiteln – årets säsong är den jämnaste sedan mitten av 1980-talet!

Fjolårets världsmästare, och dominant, Sebastian Vettel vet dock numera att det inte bara är att köra snabba bilar som ingår i världsmästarskapet. Det kanske låter som ett skämt, men Vettel har nu fått chansen (alternativt tvingats till) att vara med i en kung fu-film. Ansvariga för spektaklet är japanska Infiniti, Nissans lyxbilsdivision, som agerar både sponsor åt Red Bull-stallet i Formel 1 och åt Vettel personligen. 

I filmen, som kallas ”Drive of the Dragon” och är den första i en serie, ses Vettel agera tillsammans med actionstjärnan Celina Jade. Filmen ser du nedan, på egen risk, bör tilläggas.

https://youtu.be/QcMFf02qVXc?width=575&height=353