Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
091217 f1 flyg
091217 f1 flyg
091217 f1 flyg
091217 f1 flyg

Stallchefer i vadslagning

Tre månader till säsongstart i Formel 1 och nyhetsflödet tar fart. Förare presenteras och motorleverantörer bekräftas. Och så de andra mindre seriösa inslagen...

Ferrari, Mercedes Grand Prix och McLaren må ligga i fokus för de flesta Formel 1-intresserade men även bland de som väntas harva längre ner i fältet 2010 börjar stämningen hårdna.

Under Virgin Racings presskonferens i tisdags fick stallchefen Sir Richard Branson frågan om vad han tycker om Lotus stallchef Tony Fernandes uttalande om att han "hellre pensionerade och tog livet av sig" än att bli slagen av Virgin Racing nästa säsong.

Sir Richard Bronson kontrade med en utmaning: den förlorande stallchefen ska jobba som flygvärdinna för en dag hos den segrande stallchefens flygbolag. Båda äger nämligen var sitt flygbolag: Branson Virgin och Fernandes Air Asia.

Lotus var snabba med att ta fram en illustration föreställande Bronson iförd Air Asias flygvärdinnedress.

– Den sitter fint, eller hur? Våra resenärer kommer bli överväldiga över att bli serverade av en dubbad riddare, skämtade Fernandes. Det stora problemet kommer emellertid, om jag känner honom rätt, att få honom att inte erbjuda passagerarna "kaffe, te eller mig?".