Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Tidigare F1-förare till WestCoast Racing

Tidigare Formel 1-föraren Gianni Morbidelli är klar för WestCoast Racing till premiärsäsongen av TCR International Series.

Italienaren, som tidigare även tävlat för Volvo i BTCC, kommer att köra en av teamets tre Honda Civic i det nya mästerskapet.

– Jag är riktigt laddad över att ansluta WestCoast Racing och jag kommer använda all min erfarenhet för att göra ett så bra jobb som möjligt, säger Morbidelli.

Morbidelli har kört två tester för teamet i Italien och Spanien som förberedelse inför premiären i Malaysia den 29:e mars.

– Mina första intryck från teamet, den nya bilen och mästerskapet är mycket bra och jag är redo för en ny utmaning. Jag är säker på att WestCoast Racing har förmågan och viljan att lyckas efter att ha mött dem och testat i Barcelona och Vallelunga, säger Morbidelli.

Italienaren blir den andra bekräftade föraren för WestCoast Racing i TCR jämsides amerikanaren Kevin Gleason, medan den tredje föraren inte är avslöjad ännu. Teamet kommer även fortsätta tävla i STCC med BMW-bilar där Fredrik Larsson är den hittills bekräftade föraren.