Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
110416-utmana sandström110416-utmana sandström110416-utmana sandström
110416-utmana sandström

Utmana Edward Sandström på Nürburgring

Kom till bilmässan Teknikens Värld LIVE nu i helgen och utmana racerföraren Edward Sandström i nya bilspelet Need for Speed Shift 2 Unleashed. Vinner du över Edward på Nürburgring får du med dig spelet hem.

Är du sugen på att känna på hur det är att sitta i en racingstol och ratta en Porsche 911 GT3 RS runt Nürburgring? Då ska du absolut komma till Teknikens Värld LIVE nu i helgen för här får du komma så nära verkligheten som möjligt. Vi har två racingstolar med rattar uppställda framför två LCD-skärmar där nya bilspelet Need for Speed Shift 2 Unleashed rullar.

Visst kan du i spelet köra vilken bil du vill på vilken bana som helst, men utmaningen vi har till dig ligger i att slå racing FIA GT3-föraren Edward Sandströms tid på Nürburgring i en Porsche 911 GT3 RS. Edwards tid du ska slå är 1.23,5. Är du första förare under lördagen att slå Edwards tid går du hem med bilspelet i handen. Detsamma gäller under söndagen, första förare att slå Edwards tid går också hem med bilspelet under armen.

Så vad väntar du på? Utmana Edward Sandström och visa dina racingskills för oss på Teknikens Värld, inklusive Edward som är på plats, genom att ta dig till Gamla Tryckeriet i Alvik nu i helgen. Mer information om bilmässan via länk nedan.

Teknikens Värld LIVE