Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Robert Dahlgren V8 Supercars Volvo S60 PolestarRobert Dahlgren V8 Supercars Volvo S60 PolestarRobert Dahlgren V8 Supercars Volvo S60 Polestar
Robert Dahlgren V8 Supercars Volvo S60 Polestar Foto: V8 Supercars

V8 Supercars visas i Viasat Motor

Vi har under försäsongen många gånger fått frågan ”Var kan jag se V8 Supercars med Robert Dahlgren?”. Nu kan vi ge svaret – i Viasat Motor och i Viaplay.

Internationell motorsport sett med svenska ögon är i år mycket intressantare än på bra länge. I Formel 1 har vi äntligen en svensk förare i Marcus Ericsson, men det är så klart inte allt. Svenska motorsportförare är delaktiga överallt världen över. Bara för att nämna några: Pontus Tidemand i WRC2, Alx Danielsson i NASCAR, Mattias Ekström i DTM, Anton Marklund och Timmy Hansen i rallycross-VM och så klart Robert Dahlgren i australiensiska standardvagnsmästerskapet V8 Supercars (Fredrik Lestrup också, dock i en lägre serie).

Just Robert Dahlgren och hans debutsäsong i V8 Supercars intresserar många och förfrågningarna om var man kan se hans säsong har varit många på sistone.

 Nu berättar Viasat att de har säkrat rättigheterna till att sända V8 Supercars. Så vill du följa tidigare STCC-, TTA- och WTCC-föraren Robert Dahlgren i hans 650-hästars Volvo S60 Polestar i V8 Supercars är det bara att ratta in Viasat Motor eller Viaplay.

 – Det är härliga tider för racing-Sverige med ännu ett blågult namn i en tung serie. V8 Supercars växlar upp i intresse och det ska bli spännande att följa den i år, säger Viasat Sports programchef Per Nunstedt.

Så här ser tevetiderna ut för premiärracet i Adelaide:

Lördag 1 mars

06.30, Viasat Motor/HD/Viaplay: V8 Supercars Clipsal 500, race 1

 09.05, Viasat Motor/HD/Viaplay: V8 Supercars Clipsal 500, race 2

 02.30, Viasat Motor/HD/Viaplay: V8 Supercars Clipsal 500, race 2, kval/Top Ten Shootout

Söndag 2 mars

05.30, Viasat Motor/HD/Viaplay: V8 Supercars Clipsal 500, race 3