Foto: Mediaempire och Polestar

Vinn en åktur med STCC-stjärnorna på Solvalla

Nästa helg är det STCC-tävling på Solvalla och nu ger vi dig chansen att på tisdag 4 juni få åka med STCC-stjärnorna Thed Björk, Richard Göransson och Jocke Mangs på just Solvalla.

Vad sägs om att få sitta i sätet bredvid när Thed Björk, Richard Göransson eller Jocke Mangs ger järnet på Solvalla i en Volvo S60 Polestar eller en BMW M3? Det enda du behöver göra för att få chans att vinna en plats är att maila in till webmaster@teknikensvarld.se med ditt namn, telefonnummer, din epostadress samt en motivering på max 15 ord till varför just du ska vinna. Märk ditt epostmeddelande med ”STCC” i ämnesraden.

 Vi vill ha ditt epostmeddelande senast klockan 23.59 söndag 2 juni. Du måste vara EU-medborgare och minst 15 år för att deltaga. Juryn som utser vinnaren består av Teknikens Världs redaktion.

 Du som vinner får åka med STCC-stjärnorna mellan klockan 09.00 och 11.00 på tisdag 4 juni. Så om du deltager i denna tävling är det en förutsättning att du verkligen kan vara tillgänglig vid nämnd tidpunkt.