Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: Dejan Sokolovski

Volvo Polestar och Cyan Racing smygvisar något tufft

Vi vet ännu inte vad det rör sig om, men det ser ut att vara ett luftgaller på en huv. Vad är det Volvo Polestar och Cyan Racing har kokat ihop?

För två månader sedan meddelade Volvo att de har köpt 100 procent av varumärket Polestar och hela prestandaavdelningen. För bara några dagar sedan framgick det att tävlingsdivisionen, Polestar Racing, byter namn till Cyan Racing.

Alldeles nyss skickade Volvo Polestar och Cyan Racing, med tonvikt på sistnämnda, ut en mystisk bild på sina sociala kanaler på nätet. Bilden, som vi ser ovan, kanske inte säger så mycket vid en första anblick, men kikar vi närmare på den ser vi att vecken tillhör huven på en V40 eller en S60 alternativt en V60. Vi ser också ett luftgaller som inte hör hemma på någon av standardbilarna och vi tycker oss också se en enormt bred skärm i bakgrunden. Sistnämnda får oss att tro att det mer handlar om en tävlingsbil än en gatbil.

Vad exakt det rör sig om vet vi alltså inte, men vi misstänker att vi inom den närmaste tiden får höra med om vad det är Volvo Polestar och Cyan Racing har kokat ihop.