Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: motor.es

Nio nya BMW M3 förstörda vid filminspelning

Medan vissa pysslar om sina nya BMW M3 Sedaner som de ögonstenar de är behandlar andra dem som om de vore säckar med oätbara pantofflor*.

En bil med ett grundpris på 686 000 kronor brukar lite överdrivet hanteras med silkesvantar. Här rör det sig om allt annat än silkesvantar. De nio BMW M3 Sedan (provkörning på länken) som vi ser på lastbilsflaken på bilden ovan fotograferades nyligen i Gibraltar. De var på väg från inspelningen av nya Tom Cruise-rullen Mission Impossible 5 som delvis utspelar sig i Marocko.

Som vi kan se är alla bilarna krockade eller förstörda på ett eller annat vis (okej, den längst fram till höger ser vi inte hälsotillståndet på). Det har alltså gått vilt till när Tom Cruise och company, inklusive stuntmän, har rattat Münchens senaste prestandasedan.

Dock lägger vi in en reservation om att det kan röra sig om annat än nya M3:or. Det kan vara så att vanliga 3-seriechassin med allt var det innebär har fått M3-karosseri. Det är inget ovanligt knep att ta till vid filminspelningar för att skära ned på utgifterna. Men med tanke på budgeten som en inspelning av en Mission Impossible-film innebär så skulle det inte förvåna oss om det verkligen är riktiga M3-bilar med 431 hästkrafter som står förstörda på flaken.

Fler bilder hittar du på spanska motor.es.

* Pantoffel (plural: pantofflor) är skånska för potatis.