Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nissan kunde inte låta bli Kim Kardashians rumpa

Internet-världens stora snackis de senaste dagarna har varit den om Kim Kardashians rumpa som pryder omslaget på senaste numret av Paper Magazine. Inte ens bilvärlden får slippa undan hennes ändalykt.

Oavsett om man har velat se den eller inte så har man de senaste dagarna fått den upptryckt mitt i nyllet. Vi syftar förstås på Kim Kardashians bakdel som pryder senaste numret av Paper Magazine tillsammans med texten som uppmanar till att ”Break the Internet” (på svenska: knäck Internet). Vart man än vänt blicken har det funnits rubriker som avhandlar storleken på de båda skinkhalvorna.

Nu hakar tyvärr vi också på, men vi gör det naturligtvis först nu när hennes rumpa har blivit en del av den vardagliga bilrapporteringen. Som svar på bilderna på ”kändisens” (hon är väl egentligen ingen kändis utan en linslus, eller?) rumpa var Nissans sociala marknadsavdelning fyndiga och i går twittrade de ut följande:

”Hate to break it for you, Kim Kardashian” tillsammans med en bild på en GT-R Nismo med ett champagneglas ståendes på bakvingen och med textraden ”Vår är större”.

Nissan syftar så klart på GT-R: s rumpa, som de alltså hävdar är större Kims.

Om vi bortser från storleksjämförelsen, för på den nivån lägger vi oss så klart inte (den här artikeln är tillräcklig), kan vi åtminstone slå fast vem av dem båda som är vinnare i en annan, för oss biltokar, mer intressant kategori. Nämligen i accelerationssprinten 0-100 km/h. GT-R fixar den på 2,7 sekunder. Kardashian har inte gått ut med några officiella prestandauppgifter, så Nissan vinner på walk over.

Smart drag av Nissan i alla fall. Nu fick GT-R ytterligare tid i rampljuset (något som den klarar bra av att få även utan USA-kändisars bakre regioner).

Vill du se den omtalade bilden på Kim Kardashian? Tänk på att den är NSFW, så här är en länk som du på egen risk klickar på.

En liten rolig iakttagelse är att bilden på Kim Kardashian har retweetats 2 442 gånger. Nissan bild på GT-R Nismo har på kortare tid retweetats 12 493 gånger. Alltså 3-0 till Nissan!