Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
Foto: ThisIsButter

Nöden har ingen lag – släcker branden med skit

När det är brådis och brandkåren inte kan komma på stört, då får man ta vad skit som helst för att hejda lågorna.

Antalet videos som har sitt ursprung från Ryssland och som visar alla möjliga sorters tokigheter både på och bredvid vägen verkar komma från en outsinlig källa. Vi har sett allt från aggressiva beteenden i trafiken till totalt galna omkörningar och i princip allt där emellan.

Men vad jag vet har vi aldrig sett något liknande. Kanske inte ni heller? Men det är som man brukar säga, nöden har ingen lag. Källan är Carscoops och enligt artikeln så var det en BMW X6 som befann sig någonstans i staden Samara som ligger sydost om Moskva.

LÄS MER: Så bra är nya BMW X6

Föraren till bilen märkte att det började ryka under huven och var tvungen att stanna, han försökte få hjälp av brandkåren men eftersom elden redan hade fått fäste så blev situationen än mer desperat. Han var tvungen att försöka få vilken hjälp som helst.

Då passerade en lastbil med en stor tank baktill, om det var en avloppsreningsbil eller något annat förtäljer inte historien. Men om man tittar på den bruna sörjan som kommer ur den grova slangen så tar vi för givet att sörjan härstammar från något slags avlopp.

LÄS MER: Bilbränder

När det slår upp stora lågor under huven på en fin BMW X6 så krävs extraordinära insatser, och det är väl just precis det ni kan se i videon här under. Vad som hände sen får vi aldrig veta, men förhoppningsvis lyckades de släcka branden.Om man får gissa lite så kan jag tänka mig att saneringsjobbet efteråt helt plötsligt blev dubbelt så jobbigt för den stackarn som behöver utföra det.

https://youtu.be/xQL7UGCST5k