Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nu kan du få din Ford Kuga klädd i diamanter för 12,5 miljoner kronor

Har du svårt att välja bland alla alternativ på tillvalslistan vid bilköpet? Här är ett som du absolut inte får missa: få bilen klädd i diamanter och Swarovski-kristaller. Kostnad: 12,5 miljoner kronor.

Om du köper din nya Ford Kuga hos Jennings Ford Direct i England får du möjligheten till ett extrautrustningspaket som du inte kan få hos någon annan Ford-handlare (inte som vi känner till i alla fall).

Denna brittiska Ford-säljare har just nu ett specialerbjudande till kunderna – för motsvarande drygt 12,5 miljoner kronor kan köparens Kuga kläs i diamanter och Swarovski-kristaller. Firman skriver att det finns några nyckelfunktion med tillvalet: det är extravagant och lyxigt, det gör dina vänner och din familj avundsjuka, bilen blir reptålig och – kanske det viktigaste för vissa – du hamnar troligtvis på bild i Daily Mail, Storbritanniens näst största dagstidning.

Förmodligen är det inte många kunder som väljer denna tillvalsutrustning. Om inte priset avskräcker så lär utseendet göra det. Men kanske, kanske det finns någon som faller i armarna på firmans PR-trick. Vem vet? Speciellt då det står att priset är nedsatt från 25 miljoner kronor.

Är man som Kuga-spekulant sugen på bling-blinget men inte har råd så erbjuder Ford-firman en förmånlig avbetalningsplan där man lägger en insats på 1,25 miljoner kronor och sedan betalar 275 000 kronor månadsvis. Efter 60 månader har man pröjsat klart – 17,6 miljoner kronor. Kanske bättre med ett snabbt SMS-lån i stället?