Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
110306-nya abt audi a6110306-nya abt audi a6110306-nya abt audi a6
110306-nya abt audi a6

Nya Audi A6 Abt-trimmad

Precis lagt en beställning på nya Audi A6 och vill skilja dig från alla andra som gjort samma sak? Vänd dig då till Abt Sportsline som har tagit fram både styling- och tuningpaket till bilen. Det rör sig om rätt kraftiga effekthöjningar.

Nya Audi A6 ska försöka ta Sverige med storm när de första bilarna börjar levereras till kund i nästa månad. Men någon riktig prestandaversion saknas i modelluppställningen, något som kommer senare under nya generationens livscykel.

Är man ute efter mer pulver i sin nya A6 finns en lösning och som vanligt är det VW/Audi-trimmarna på tyska Abt Sportsline som står för kompetens och teknik.

Abt erbjuder två olika trimpaket till stora dieselmotorn 3,0 TDI med 245 hästkrafter. Med lilla paketet – Abt Power – skruvas effekten upp till 282 hästkrafter.  Hela 310 hästkrafter är det som gäller om man väljer att förse bilen med stora trimpaketet Abt Power S. Dessa båda paket går att beställa redan i dag.

Ett paket som inte går att beställa ännu, men som ska vara möjligt inom kort, är Abt Power till bensinmotorn 3,0 TFSI med 300 hästkrafter. Efter Abts behandling lämnar den ifrån sig hela 410 hästkrafter. Med en sådan siffra lär det bli åka av även i nya A6.

Köper man Abts trimpaket vill man kanske att det ska synas. I så fall ska man ta en titt på deras tillhörande kjol- och spoilerpaket som även inkluderar fyra speciella, integrerade ändrör. Det hela kan kryddas med tre olika uppsättningar lättmetallfälgar i storlekarna 19, 20 och 21 tum.

Webb-tv

Läs mer