Nya Hyundai Santa Fe tänder kvinnorna

Rumpor och bröst i fokus när nya Hyundai Santa Fe virvlar förbi som en svalkande vind.

Nya Hyundai Santa Fe har precis gjort entré och Hyundai i Nederländerna har låtit ta fram en reklamfilm tillsammans med reklambyrån Fitzroy Amsterdam som tar fasta på koreanernas nya formspråk Stormy Edge design.

 En varm och fuktig dag sitter kvinnorna och törstar efter något svalkande. När nya Santa Fe glider förbi som en vind vaknar de till liv. Inklusive vissa kroppsdelar.

 Vad tycker du? Genialiskt eller tramsigt? Får du större köplust efter en Santa Fe nu?

Uppdatering: Vi upptäckte nu i efterhand att Hyundai i Nederländera också tycker att reklamfilmen är för vågad. I den officiella filmen, upplagd på
YouTube, har de klippt bort vissa opassande bitar.

Ytterligare uppdatering: Nu har reklambyrån förmodligen fått tillsägelse från Hyundai för nu är nedanstående reklamfilm också klippt. Sekvenserna som syns i bilden ovanför denna artikel är alltså borttagna.

Teknikens Värld vill lyfta fram till diskussion

Teknikens Värld står varken bakom reklamfilmen, budskapet eller innehållet, något som vissa av er verkar tro sett till några kommentarer. Syftet med att visa denna reklamfilm är helt enkelt att visa att det fortfarande inom bilvärlden finns en dålig sida som inte har med bilar att göra.