Brabus Mercedes A-klass

Nya Mercedes A-klass under Brabus skalpell

Brabus och Mercedes går hand i hand. Så fort en ny modell från Stuttgart presenteras uppstår febril aktivitet hos den tyska trimfirman. Ingen undantag för nya A-klass.

Nya A-klass har knappt hunnit landa hos Mercedes återförsäljarnät förrän Brabus presenterar sin version av modellen. Eller presentera är kanske lite att ta i, Brabus har bara skickat ut ett antal bilder utan någon direkt information.

 På bilderna ser vi en röd leksak som faktiskt ser snällare ut än nya A-klass med AMG-paket. Men lugn, bara lugn. Brabus är inte på något sätt färdiga med bilen, de vill med bilderna bara berätta för oss att någonting är på gång. Förvänta dig lite mer aerodynamiskt formgivna detaljer lite varstans på bilen.

 Förvänta dig också andra hjul än de Brabus-doningarna på 19 tum som sitter på den här bilen samt – så klart – lite extra pulver under huven.

 Ibland är Brabus lite tama och klämmer in några extra hästkrafter. Många gånger är de smått galna och pumpar in en hel kärnreaktor som får bilen att bli världens snabbaste på något vis. Vi tippar på att det blir ett mellanting av dessa båda alternativ.

 Brabus lovar i alla fall att återkomma när bilen är färdigtrimmad, fått sitt nya yttre och uppgraderade inre. Då återkommer även vi med bilder och information.

Nyfiken på nya A-klass? Läs då vår provkörning av den.