Nya teknikensvarld.se

Nya teknikensvarld.se lanserad!

I dag, 13 september klockan 13.00, var det så dags för den gamla trotjänaren till hemsida att gå i graven. I stället lanserar vi nya teknikensvarld.se med ett modernare gränssnitt och enklare struktur.

Efter många, många år med vår gamla hemsida (den som syns till vänster på bild ovan) kan vi nu stolt presentera vår nya sajt – nya teknikensvarld.se!

 I grund och botten fungerar nya teknikensvarld.se precis som den gamla. Den största skillnaden är utseendet som vi anser att vi har förbättrat och gjort mer tillgängligt i och med att hela sajten är breddad. Detta innebär större bilder och mer lättläst text och att ni tydligare ska hitta den information som ni söker.

 I och med nya teknikensvarld.se lanserar vi en del nyheter, många som ni märker när ni surfar omkring på sajten. En av alla nyheter är att vi överger kommentarssystemet Disqus till förmån för ett eget system som vi har full kontroll över. I dagsläget kan man kommentera på nya teknikensvarld.se genom att logga in med sitt Facebook-konto alternativt sitt OpenID-konto. Fler alternativ kommer att tillgängliggöras inom en snar framtid.

 Andra trevliga nyheter på vår nya sajt är en förbättrad sökfunktion och tydligare sektioner. Ett exempel på det sistnämnda är test och provkörnings-sektionen som ni gör bäst i att besöka redan i dag. Ni lär märka skillnad.

 I dagsläget har vi inte fått riktigt allt på plats och det kan eka tomt på vissa sidor. Detta är inget fel utan det kommer att fyllas med innehåll även där. Vi jobbar kontinuerligt på att överföra innehåll från vår gamla sajt.

Vår iPhone-app är inte användbar i dagsläget. Vi håller på och filar på en ny sådan. Våra RSS-flöden som vi vet många av er använder är på väg upp igen.

 Upptäcker ni konstigheter, buggar eller något liknande – kontakta då gärna oss med en beskrivning. Skicka ett mail till nywebb@teknikensvarld.se. Vi uppskattar ert engagemang och lyssnar på vad ni har att säga om vår nya sajt.

Uppdatering 2011-09-14 kl 13.00

Nu har vi lyckats åtgärda problemen så att alla besökare på teknikensvarld.se kan ta del av allt innehåll på sajten. Detta gäller även bildspelen/gallerierna.