Nya teknikensvarld.se slog rekord direkt

Nya teknikensvarld.se hann inte svalna det minsta innan den blev rykande het för första gången. Under förra veckan slog teknikensvarld.se nytt besöksrekord med råge.

Historia

Något sena var vi med vår satsning på Internet. 2002 sjösattes vår första hemsida, då under domänen teknikensvarld.com.

2007 var teknikensvarld.se en relativt liten sajt med omkring 25 000 unika besök per vecka. 2007 var också året då vi började satsa på sajten på allvar. Det gav resultat ganska omgående och redan 2009 passerade vi 100 000 unika besök i veckan. Sedan dess har det fortsatt att öka i en stadig takt och det har blivit allt tydligare att ni besökare väljer teknikensvarld.se framför konkurrenterna.

Störst i Sverige

Redan för några månader sedan kunde vi slå fast att teknikensvarld.se var störst i Sverige sett över hela 2013 – inte ens Aftonbladet Bil eller Expressen Allt om Bilar var i närheten att matcha teknikensvarld.se. Över tio miljoner besök gjordes totalt på Teknikens Världs plats på Internet under förra året.

Vi hann knappt lansera nya, responsiva teknikensvarld.se förrän vi slog vårt tidigare besöksrekord – och det med marginal.

Föregående vecka, det vill säga vecka 24, var vår första kompletta vecka med nya sajten. Under de sju dagarna från måndag till söndag gjordes det 166 837 unika besök på teknikensvarld.se (enligt officiella siffror från KIA-index). Det är en ökning med drygt åtta procent jämfört med vårt tidigare besöksrekord som låg på 154 185 unika besökare, något som uppnåddes med vår gamla sajt under vecka 6 tidigare i år.

166 837 unika besök under förra veckan visar återigen att teknikensvarld.se är klart störst i sin genre i Sverige. Ingen konkurrent kommer ens i närheten av de siffrorna. Faktum är att teknikensvarld.se var näst intill dubbelt så stora som exempelvis automotorsport.se.

Förra veckans rekord är en tydlig markering att nya teknikensvarld.se är lyckad och att ni besökare har tagit sajten till er. Nu satsar vi vidare mot nya mål och högre höjder. Men vi klarar det inte utan er besökare så ett stort tack till alla er som kikar in på teknikensvarld.se.

All statistik är hämtad från KIA-index som är den officiella mätvalutan för svenska webbplatser.