Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Nya Top Gear-gänget redan osams – hotar med att sluta

De har haft en tung uppgift att axla, att efterträda den gamla Top Gear-trion. Nu uppges det knaka i fogarna mellan de nya programledarna.

Top Gear har gått från att vara ett hyllat bilprogram på teve till att vara det förmodligen mest omskrivna teveprogrammet av helt andra orsaker. Det började med Jeremy Clarksons handgemäng, som senare ledde till att den mångåriga och hyllade Top Gear-trion lämnade BBC:s flaggskepp, och fortsatte med stor publik skepticism till det nya programledargängar med Chris Evans och Matt LeBlanc i frontlinjen.

Nu är det återigen skriverier om Top Gear, fem avsnitt in i den nya säsongen. Det är brittiska tabloidtidningen The Sun, vars roll som uppgiftslämnare ofta ifrågasätts, som rapporterar att Matt LeBlanc inte är nöjd med hur Chris Evans behandlar de övriga programledarna. Deras källa uttrycker det som följer:

”Teamet har inte satt sig alls, och stämningen mellan programledarna är avgjort frostig. Matt LeBlanc har redan antytt att han inte kommer att fortsätta med ytterligare säsonger om Chris Evans fortfarande är en del av det (programmet, reds anm). Och han är långt ifrån den enda som inte är nöjd.”

The Suns källa uppger också att Chris Evans är avundsjuk på den positiva kritik som sidekickarna Chris Harris och Rory Reid har fått ta emot, och att han därför inte uppmuntrar dem på något sätt.