Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
110413-nytt besöksrekord110413-nytt besöksrekord110413-nytt besöksrekord
110413-nytt besöksrekord

Nytt besöksrekord på teknikensvarld.se

Du kanske får en känsla av déjà vu när du läser rubriken ovan? Det är helt på sin plats eftersom vårt nyligen satta besöksrekord på teknikensvarld.se flög all världens väg förra veckan. Numera lyder vårt rekord 153 814 unika besökare.

teknikensvarld.se går från klarhet till klarhet sett till antalet som besöker sajten. För fyra år sedan låg vi och knaprade runt 30000-strecket men under 2007 började klättringen mot att bli Sveriges största och bästa bilnyhetssajt.

 I mitten av 2009 passerade vi för första gången 100000 unika besökare under en vecka. Under nämnda år och året därpå slogs rekord efter rekord. Så sent som för sju veckor sedan slog vi ett nytt fint rekord med 118403 unika besökare.

 Men det rekordet har nu krossats fullständigt eftersom ni var 153814 unika personer som besökte teknikensvarld.se under förra veckan (14/2011). Det är en mäktigt stor siffra som gör att du just nu sitter och läser på Sveriges i särklass största bilnyhetssajt.

 På bilden ovan ser ni hur teknikensvarld.se står sig mot övriga renodlade bilnyhetssajter i Sverige. Statistiken som vi hänvisar till är den officiella som tillhandahålls av KIA-Index som är en svensk standard för trafik på annonsbärande medier. För den som är intresserad av att fördjupa sig i siffrorna finns en länk till KIA-Index statistiksida nedan.

 Vi vill också passa på att tacka alla er där ute som besöker teknikensvarld.se. Ni är med andra ord en väldigt stor skara som gillar bilar och som vill vara med här och diskutera med varandra. Riktigt skoj, så tack!

Extern länk

KIA-Index