Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator
När skalstolen känns för trång funkar det alldeles utmärkt att sitta på störtburen.
När skalstolen känns för trång funkar det alldeles utmärkt att sitta på störtburen.
När skalstolen känns för trång funkar det alldeles utmärkt att sitta på störtburen.
När skalstolen känns för trång funkar det alldeles utmärkt att sitta på störtburen. Foto: Linus Pröjtz / Teknikens Värld

Nye killens Miata

Egentligen skulle budgeten användas till att täcka hålen i hushållet. Men när den lilla blå bilen uppenbarade sig kunde redaktionens senaste rekrytering inte hålla emot.

Separationen var ett faktum. Mitt blivande ex och jag gick runt i huset och delade upp husgeråden mellan oss. Jag såg min favoritstekspade försvinna i bodelningen. Det skulle behövas cash för att bygga upp ett komplett hushåll igen, när man plötsligt stod som singel, tänkte jag. Tanken gnagde en stund, innan beslutet fattades. Hobbybilen fick gå.
Beslutet sved, för den brittiska byggsatsbilen som stod i garaget, en Westfield Megabusa, var en underbar liten sak att köra med sin ilskna motorcykelmotor under den långa, smala huven. Men utan stekpannor och bestick är det svårt att leva ett normalt liv. För att inte tala om säng att sova i.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.