Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Partiledarnas bilar – hela listan

Premium Landets partiledare och språkrör har inte sällan mycket att säga om bilar, men vad äger och kör de själva – är det möjligtvis elbilar för hela slanten? Nja, riktigt så är det inte. Här har du listan som visar vad statsministern och övriga har och inte har i sina garage.

I höst är det riksdagsval och partiledarna syns och hörs överallt, nu även här på Teknikens Värld. Vi ska i detta fall inte fokusera på deras politiska arbete utan i stället ägna lite tid åt det som ligger oss varmast om hjärtat, nämligen bilen.
Vad äger och kör partiledarna för bilar? Den frågan är det många som ställer och därför har bilhandlaren Kamux tittat in i samtliga nio partiledares och språkrörs garage (inte bokstavligt menat, i stället har bland annat bilregistret varit till hjälp). Det har resulterat i en lista som vi har tagit del av och som vi inte kunde låta bli att fördjupa oss i för att sedan dela den med dig här nedan.

LÄS PREMIUM GRATIS I EN VECKA

Få tillgång till hela Expressens digitala värld.

Allt detta ingår:

  • Alla artiklar på Expressen.se och i Expressen–appen
  • E-tidningen – upptäck dagens Expressen och utvalda magasin
  • Dela din prenumeration med upp till 3 personer
  • Ingen bindningstid – säg upp när du vill
Alla läsare kan använda den fria provperioden en gång. Därefter är priset 89 kr/mån. Tillsvidareprenumeration. Ingen bindningstid – säg upp när du vill.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.