Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa teknikensvarld i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Partiledarnas bilar – hela listan

Landets partiledare och språkrör har inte sällan mycket att säga om bilar, men vad äger och kör de själva – är det möjligtvis elbilar för hela slanten? Nja, riktigt så är det inte. Här har du listan som visar vad statsministern och övriga har och inte har i sina garage.

I höst är det riksdagsval och partiledarna syns och hörs överallt, nu även här på Teknikens Värld. Vi ska i detta fall inte fokusera på deras politiska arbete utan i stället ägna lite tid åt det som ligger oss varmast om hjärtat, nämligen bilen.
Vad äger och kör partiledarna för bilar? Den frågan är det många som ställer och därför har bilhandlaren Kamux tittat in i samtliga nio partiledares och språkrörs garage (inte bokstavligt menat, i stället har bland annat bilregistret varit till hjälp). Det har resulterat i en lista som vi har tagit del av och som vi inte kunde låta bli att fördjupa oss i för att sedan dela den med dig här nedan.

Expressen Premium - Digital prenumeration

Teknikens Värld är nu en del av

Prenumerera på Expressen Premium för att ta del av allt vårt innehåll.

  • Första veckan är gratis för alla nya prenumeranter
  • Därefter är priset 89 kr/mån
  • Digital tillsvidareprenumeration
  • Ingen bindningstid – säg upp online när du vill

Genom att klicka på "STARTA PREMIUM" godkänner du Bonnier News AB:s (org.nr. 559080-0917) prenumerationsvillkor för Expressen Premium och bekräftar att du tagit del av personuppgiftspolicyn. Av tekniska skäl kan ett belopp på 1 kr komma att reserveras på ditt konto, men betalas tillbaka inom kort.